Οικιακά & φωτοβολταϊκά πάρκα

Με το νέο πρόγραμμα "Φωτοβολταϊκά στις Στέγες" η εγκατάσταση των Φωτοβολταϊκών γίνεται σε ιδιωτικές στέγες κτιρίων, δώματα "πλάκες - ταράτσες" ή σε στέγαστρα βεραντών. Ο χώρος που τοποθετείται το Φωτοβολταϊκό πρέπει να είναι ασκίαστος και να έχει Νότιο προσανατολισμό με κλίση κοντά στις 30 μοίρες. Για κάθε παραγόμενο kw θα χρειαστείτε 15 τ.μ. για πλάκα - ταράτσα και 10 τ.μ. για σκεπή.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Ελάτε σε επαφή με την εταιρία μας που θα σας προμηθεύσει τον εξοπλισμό και θα κάνει την εγκατάσταση, για να αποφασίσετε τι σύστημα θα επιλέξετε και πως θα εγκατασταθεί.
  • Με τη βοήθεια της εταιρίας μας κάνετε αίτηση στη ΔΕΗ για να σας δώσει μια προσφορά σύνδεσης (να σας πει δηλαδή πόσο κάνει ο νέος μετρητής και πόσο θα κοστίσει τελικά η σύνδεση).
  • Πάτε στην Πολεοδομία για την έγκριση εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας.
  • Πάτε ξανά στη ΔΕΗ για να ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ 25ΕΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ βάσει της οποίας θα πουλάτε ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο και στη συνέχεια συνδέεστε.

logos

Πιστοποίηση Ποιότητας

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από το 2009 για τις υπηρεσίες της.

iso

Συμβεβλημένη Επιχείρηση

lyoness

Συμβεβλημένη επιχείρηση της Lyoness

Επικοινωνία

Κεντρικό:
Κουμουνδούρου & Λάππα, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441072192
Έκθεση:
Λάππα 70, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441041561
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.