Επιδαπέδιοι ατμοσφαιρικοί λέβητες αερίου

Απλά οι καλύτεροι
Oι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT θέτουν πρότυπα, στα οποία μπορείτε απολύτως να βασίζεστε. Ο atmoVIT λειτουργεί με ένα μονοβάθμιο και atmoCRAFT με ένα διβάθμιο καυστήρα πλήρους προανάμιξης, ο οποίος εγγυάται μία αξιόπιστη καύση. Έτσι ο βαθμός απόδοσης βρίσκεται στο αξιοσημείωτο επίπεδο του 92%.

Το μεγαλύτερο όνομα
Όπως όλα τα συστήματα της Vaillant, έτσι και οι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFTπείθουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής τους. Έτσι φροντίζουν επί παραδείγματι μέσω του χυτοσιδηρού τους τμήμα, που είναι ανθεκτικό σε οξείδωση, να ζεσταίνεστε γρήγορα και η ζέστη να παραμένει για πολύ ώρα.

Ο βέλτιστος τρόπος για ανακαίνιση
Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ξεκάθαρο βήμα προς το μέλλον σε μία ανακαίνιση θέρμανσης ή σε μία καινούργια εγκατάσταση με τη νέα γενιά λεβήτων αερίου atmoVIT και atmoCRAFT. Η σειρά παρουσιάζει τη δοκιμασμένη τεχνολογία θέρμανσης αερίου της Vaillant με μία σύγχρονη σχεδίαση με παράλληλη εύκολη εγκατάσταση και χρήση.
Συνοψίζοντας: με τους νέους λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT επενδύετε σε ένα έξυπνο σύστημα θέρμανσης και συγχρόνως σε διαρκή υψηλή ποιότητα.


logos

Πιστοποίηση Ποιότητας

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από το 2009 για τις υπηρεσίες της.

iso

Συμβεβλημένη Επιχείρηση

lyoness

Συμβεβλημένη επιχείρηση της Lyoness

Επικοινωνία

Κεντρικό:
Κουμουνδούρου & Λάππα, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441072192
Έκθεση:
Λάππα 70, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441041561
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.